Labská stezka propaguje
Podpořili nás
Hledáme spolupracovníky

LABSKÁ STEZKA o.s. HLEDÁ

regionální externí zástupce pro obchodní činnost v koridoru řeky Labe a Mrliny.

INFORMACE NA
TEL: 325 533 803, 777 55 66 90
nebo email: info@labskastezka.cz

Naše fotky na Rajčeti
Kalendář akcí
Pro partnery: přidat akci

Tisková zpráva před konferencí

Konference „Labská cyklotrasa od pramene k moři napříč Evropou bez bariér“ 18. a 19. října 2016

Ve dnech 18. a 19. října proběhne na zámku Brandýs nad Labem „VII. ročník Konference, která se koná pod záštitou hejtmana Středočeského kraje, mininistryně MMR Karly Šlechtové a starosty města Brandýs nad Labem-Stará Boleslav Vlastimila Picka.

Konferenci zahájí starostové měst Brandýs nad Labem a Nymburka.

V úterý 18. 10. proběhnou 4 bloky s panelovými diskuzemi. Záměrem pořadatelů je tentokrát dát po každém bloku větší prostor pro interaktivní panelovou diskuzi. V začátku zazní informace o Městech s dobrou adresou a o novinkách v celém Polabí od Hřenska po Východní Čechy ale i o parkovacích věžích na kola a boxech pro bezpečné uložení kol nebo o financování infrastruktury. Na pořadu budou diskuze o údržbě cyklostezek a o bezodpadové údržbě zelených ploch.

Projekt a konferenci „Labská cyklotrasa od pramene k moři napříč Evropou bez bariér“ podpořilo Ministerstvo pro místní rozvoj, města Nymburk, Poděbrady, Štětí, Kolín a firma VARI Libice nad Cidlinou.
žbě travních porostů.

Odpoledne proběhne blok věnovaný bezbariérovým trasám, cestování a službám bez bariér, jakož i příkladům dobré praxe. Další blok bude zaměřen na propagaci a služby v cestovním ruchu. Zazní informace o rekreační plavbě a související legislativě, o regionální kartě Českého ráje, o Měsíci věží a rozhleden i výsledky měření intenzit cyklistů a chodců na Labské cyklotrase.


Děkujeme partnerům, účastníkům i prezentujícím.
Kontakty
LABSKÁ STEZKA, z.s.

objekt PIN
Za Žoskou 2506, 288 02 Nymburk
tel: +420 325 533 803
e-mail: info@labskastezka.cz
GPS: 50° 12' 1,4'' N, 15° 2' 31,5'' E
Naši partneři

Další naše
partnery naleznete
v sekci Partneři